Cunoașterea și înțelegerea expresiilor faciale e o mare putere. Antrenează-ți-o cu noi!

Unul dintre cei mai buni specialiști în expresii faciale, Paul Ekman, estimează că oamenii pot afișa peste 10.000 de expresii faciale diferite. Fericirea, tristețea, furia, frica, surpriza, dezgustul, bucuria, ura, rușinea, încordarea și interesul sunt expresii faciale manifestate și recunoscute universal. Ekman dar și alți specialiști susțin că omul afișează prin microexpresii faciale cele șapte emoţii fundamentale: mânia, frica, bucuria, uimirea, dezgustul, dispreţul şi tristeţea. Omul transmite mesaje despre emoțiile sale reale și prin alte părți ale corpului său.

Tim Roth

Prin trainingurile de la Fabrica de Lideri vei învăța să sesizezi și să descifrezi indiciile faciale și nu numai ale acestor stări și emoții. Dar, mai ales, vei învăța să obervi rapid, mesajele nonverbale de nervozitate, încordare și disconfort ale publicului sau ale celui cu care comunici. Astfel vei deveni un om mult mai puternic, întrucât informația înseamnă putere. Vei deveni un om care va ști imediat ce să comunice și cum să comunice cu cei din jurul său sau din aria sa de interes.
Nu uita! De mici copii „suntem învățați să mințim prin intermediul feței și astfel devenim rapid experți în acunderea propriilor sentimente.”
Dacă vrei să știi ce gândește și ce părere are cu adevărat celălalt despre tine sau cum te receptează publicul atunci când îi vorbești, vino la Fabrica de Lideri și învață fundamentele principale ale limbajului non-verbal. Bucurați-vă de Online Casino Slots și de a câștiga bani reali!
Notă științifică: Paul Ekman este unul dintre cei mai mari specialiști în studierea și interpretarea emoțiilor și microexpresiilor faciale. Cercetările sale au inspirat şi serialul “Lie to me“, acesta fiind consultant ştiinţific pentru serial și al personajului principal Cal Lightman, interpretat de actorul Tim Roth.