REZIST – cu Părintele Constantin Necula

REZIST!
O conferință savuroasă a Părintelui Constantin Necula, în premieră și-n exclusivitate, la Fabrica de Lideri”.

Înainte de orice, fă-ți un dar! Dăruiește sufletului ce-i al sufletului! Cu atât mai mult dacă încă nu l-ai ascultat până acum pe savurosul și, în același timp, tulburătorul preot ortodox.

Vei fi încântat!

Iar dacă l-ai mai ascultat, aceasta este o minunată ocazie să asculți o conferință unică, savuroasă și plină de miez spiritual, care va avea loc în exclusivitate la Cluj Napoca, în cadrul proiectului Fabrica de Lideri.

Rezist OK - NET

De ce REZIST?
Pentru că minunata Grădina a Maicii Domnului – adică, România – a fost transformată într-un teribil poligon de testare a rezistenței umane.
Și pentru că avem la îndemână moduri diferite de a rezista.
Pe care suntem datori, ba chiar obligați să le folosim pentru a birui.
Fiindcă e comandă de Sus: „Aveți curaj!” și ,,Fiți înțelepți, ca șerpi!”
Aceasta a fost rațiunea in numele căreia noi, cei de la Fabrica de Lideri, l-am rugat pe Parintele Constantin Necula să conferențieze la Cluj Napoca, în 20 octombrie, de la ora 19, despre „modurile rezistenței” în această lume minunată, pe care tot noi o preschimbăm în poligon de testare a rezistenței noastre fizice și psihice. Iar Părintele a acceptat, cu bucurie și dăruire, din prima clipă.
În același timp, te rugăm să vii  și tu alături de noi, ca să punem mână de la mână, pentru a oferi măcar cina la peste 400 de copii abandonați și orfani.
Ce poți face?
Cumpără un bilet de la punctele de vânzare aflate la: Cinema Florin Piersic, Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca și de la Iulius Mall (parter, lângă Informații).
Acesta este un eveniment oferit de către NTT DATA România, prin domnul Daniel Metz, care se desfășoară sub egida Consiliul Judetean Cluj.
Parteneri: Scoala de soferi Auto-Tudor, MobilaDalin, PMA Invest, PP Protect, Cinema Florin Piersic, Cluj-AM.RO.
Bilete se găsesc la Cinema Florin Piersic și CAsa de Cultură a Studenților. Design: Ioana Fenesan.

Co-Producător: Ilyas Andrea
Producător: Ion Novăcescu.

Necuza Zâmbăreț

Va invităm să urmăriţi conferinţa de anul trecut a părintelui Constantin Necula, pe care am avut bucuria şi onoarea să o organizăm la Cluj sub titlul „Sens, Muncă, Bucurie”. Şi această a avut o dimensiune filantropică, mai exact, din banii adunaţi din bilete s-au donat 11.000 de lei pentru salvarea Casei Memoriale a lui Iuliu Maniu din Bădăcin, jud Sălaj, unul dintre părinţii fondatori ai României Mari. De asemenea, am fost fideli cauzei de a oferi o scenă şi un afiş tinerilor artişti ai Clujului, de această dată fiind vorba de două trupe rock de liceeni care l-au încântat vădit pe părintele Necula în deschiderea conferinţei. Cu acea ocazie, Părintele a declarat că este recunoscător organizatorilor că i-au oferit prilejul să onoreze promisiunea făcută după tragedia de la Colectiv, de a merge la un concert rock. Noi i-am oferit bucuria să aibă un concert rock în deschiderea conferinței sale, susținut de tineri talentați ai Clujului.

„Fabrica de Lideri” este un proiect al Asociației pentru Leadership, Comunicare și Profiling.