Unul din cei mai puternici oameni ai planetei o iubește pe Nadia Comăneci de 37 de ani

O poveste emoționată și, în același timp impresionantă, a ieșit la iveală cu prilejul recentului Campionat European de Gimanstică, care a avut loc la Cluj Napoca. Este vorba despre iubirea pe care i-o poartă gimnastei Nadia Comăneci unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei noastre.

Un articol de: Ion Novăcescu

Nadia NTT 1

 

Acesta, un japonez din conducerea concernului NTT Data, este îndrăgostit de Nadia de peste 35 de ani. Povestea de dragoste a fost dezvăluită cu prilejul vizitei pe care Nadia Comăneci a făcut-o la sediul NTT Data România, un turn de 11 etaje, din centrul Clujului. Cu acea ocazie a aflat și gimnasta noastră despre profundele sentimente pe care i le poartă acest prea-puternic japonez, care gestionează anual afaceri de sute de miliarde de dolari. Dezvăluirea a fost făcută de către Daniel Metz, CEO NTT Data România, cu prilejul întâlnirii pe care staff-ul gimnasticii românești Octavian Belu, Andrea Răducanu, Mihai Covaliu și Nadia – a avut-o cu presa locală și cu angajații concernului.

Noi.NTT

Metz i-a spus Nadiei Comăneci că a rămas profund impresionat de mărturisirea puternicului japonez, făcută în timpul vizitei acestuia în România, cu o săptămână înainte de Europenele de gimanstică. Acesta i-a spus omului de afaceri clujean că România este a doua sa țară preferată iar acest fapt se datorează unei „românce perfecte, de care este îndrăgostit de peste 35 de ani”. Metz, uimit și curios, l-a întrebat dacă este împreună cu această româncă, iar japonezul – mâhnit – i-a răspuns că aceasta nici nu știe de el și de dragul ce i-l poartă. În urma insistențelor, japonezul i-a mărturisit despre cine este vorba. Mai mult decât atât, românul a aflat cât de multe știa japonezul despre Nadia, inclusiv data nașterii, amănunte din copilăria și adolescența acesteia de la Onești, despre părinții ei etc. Japonezul a mai mărturisit că s-a îndrăgostit de Nadia și de perfecțiunea sa încă din timpul Olimpiadei de la Montreal, când gimnasta noastră a obținut prima notă de 10. Pentru acest japonez, Nadia Comăneci reprezintă perfecțiunea și delicatețea feminină.

Daniel Metz

Uimit, Daniel Metz (foto) i-a spus că dacă ar fi venit cu o săptămână mai târziu în România ar fi apucat să o întâlnească pe preferata sa, întrucât era planificată vizita acesteia la sediul din Cluj Napoca al concernului. Din păcate acest fapt nu a fost posibil, motiv pentru care românii au rugat-o pe Nadia să înregistreze un mesaj video pentru puternicul japonez, fapt care s-a și produs, precum și să-i semneze acestuia un autograf.  Cert este că e previzibilă și o întâlnire între influentul japonez și steaua românească la Tokio, cu prilejul Olimpiadei din 2020, știut fiind faptul că Nadia este ambasadorul olimpic al gimnasticii. Precizăm că NTT Data România a fost unul dintre sponsorii Campionatului European de Gimnastică desfășurat la Cluj Napoca între 19 și 23 aprilie 2017.