Am învins complicitatea și protecția ocultă a înșelăciunii. Impostorul mitoman pierde titlul de Cetățean de onoare al Ludușului.

Un articol de: Ion Novăcescu

În urma campaniei noastre de presă, începută în 12 februarie 2018, când am publicat primul episod al anchetei noastre jurnalistice despre cea mai șocantă operațiune de impostură academică – Foiletonul celui mai șocant caz de impostură academică. Cazul Altman Iacob, am primit Adresa nr. 21662/05.04.2018 (vezi foto!)

Adresa de răspuns de la Primăria Ludus, din care aflăm că numitul altman iacob va pierde titlul de cetățean de onoare al Ludușului, demnitate de vază obținută prin fals, uz de fals și uzurpare de calități oficiale.

A fost o luptă de peste două luni de zile în urma căreia am învins complicitatea și protecția ocultă acordate până la capăt acestui impostor mitoman; o luptă de uzură în care, pe lângă ancheta jurnalistică, ne-am folosit de notificări și somații făcute în baza legii.
În rezumat, la finalul adresei, folosindu-se de cea mai tâmpă, alambicată, fără sens, logică și agramată (e puțin spus) frază scrisă vreodată (vezi foto!) în vreun document oficial emis de vreo primărie din Transilvania măreață, „primarul” Ludușului „Moldovan Ioan Cristian” („profesor”!!!; foto)

„Primarul” Ioan Cristian Moldovan ne informează că numitul altman iacob a decis, el singur și nesilit de nimeni, să-depună titlul de „Cetățean de onoare”. Înșiruirea de cuvinte iliesciene e proba lipsei de bărbăție, demnitate și verticalitate a unui om ce se decorează la ocazii festive cu o eșarfă tricoloră și pozează pe post de primar.

Și, în ciuda împopoțonării sterpe a frazei, e recunoașterea rușinii sale și confirmarea adevărului dezvăluit de noi. Și anume că Primăria Luduș și Consiliul Local – ca instituții, „primarul” orașului și consilierii săi (toți 15) au fost complicii și protectorii până la capăt ai unui impostor mitoman, care s-a folosit de fals, uz de fals și uzurpare de calități oficiale pentru a obține un folos și o mare demnitate publică: titlul de „Cetățean de onoare al Ludușului”. Și că doar teama de hotărârea și tenacitatea noastră i-a făcut să cedeze nervos.

Impostorul mitoman altman iacob

Iată fraza! E demențială.
Concluzionăm însă, că măsura retragerii titlului de cetățean de onoare a d-lui Altman Iacob nici nu va deriva ca urmare a situațiilor expuse mai sus, în contextul în care aceasta va face obiectul unui proiect de hotărâre care va fi prezentat în cadrul ședinței ordinare din luna aprilie, urmare a deciziei unilaterale a d-lui Altman Iacob de a-și depune titlul conferit.

 

 

 

Fraza demențială în care se anunță că altman pierde titlul
P.S. Adevărul e că în Adresa trimisă nouă de „primarul” „Moldovan Ioan Cristian” e o cascadă Niagara de enunțuri și fraze tâmpe, care nu au predicat. Adică sunt ca ouăle moi. Se chinuie săracele să participe, dar…

Vi le redăm pe cele mai „delicioase”:

1. … pretinsele fapte de natură penală ale d-lui Altman Iacob (adică falsificarea diplomelor, înscrisurile false, uzul de fals și uzurparea de calități oficiale = menționarea în CV-ul pe baza căruia a primit titlul că este profesor la Cambridge, New York și Sorbona, etc n.n.), în contextul în care aceste informații au fost diseminate pe platforma F (rețea socială), și nu în cadrul unor anchete demarate de către autorități sau instituții abilitate în acest sens.” Adică pentru stimabilul actual „primar” hoția dacă este prezentată pe rețeaua socială cu peste un miliard de utilizatori nu există. Doar dacă o descoperă procuratura. Aceasta-i mentalitatea și limitele acestui politician. O să avem bucuria să-i arătăm ce putere și câtă influență are această rețea socială; cea care a dărâmat dictaturi, spre exemplu.
2. „Prejudicierea de imagine sau de altă natură a orașului Luduș apare ca o noțiune care deși nu este definită de regulament, constituie într-o accepțiune largă, ca resort a unei hotărâri judecătorești definitive.” (sic!!!) Pe cuvânt că-ți vine să zici că autotrenul cu prostie s-a răsturnat în cabinetul „primarului” Ludușului. Să traducem ce a vrut să spună dl. „profesor”. În Regulamentul adoptat de Consiliul Local Luduș privind acordarea și retragerea titlului de „Cetățean de onoare” se precizează că unul din motivele pentru care se poate retrage titlul unui individ e atunci când acesta, prin faptele și declarațiile sale, aduce un prejudiciu de imagine orașului și comunității. Ce vrea să zică dl „primar” e că deși e menționat ca motiv de retragere a titlului, nu se poate lua în considerare, fiindcă noțiunea de „prejudiciu de imagine” nu e definită în Regulament. Deci, dragi ludușeni! Așa gândește cel ales și plătit de dumneavoastră, printre altele, ca să vă apere onorantul statut de comunitate nobilă, care de când este în istorie nu a tolerat minciuna, hoția și înșelăciunea. Cu atât mai mult când sunt folosite de un impostor mincinos să primească distincția de „Cetățean de onoare” al comunității.

Dezvaluirea nu există, fiindcă e doar pe reteaua sociala
3. „nu au fost identificate situațiile care ar conduce la soluția ca în cazul d-lui Altman Iacob să se dispună măsura retragerii titlului

Dovada cea mai clară a gândirii și mentalității predispuse la minciună și fraudă, a acestui „primar”. Cu toate că i-am prezentat dovezi limpezi și de netăgăduit ale falsurilor, uzului de fals și ale uzurpării de calități oficiale, comise de numitul altman și cu toate că „primarul” „profesor” e convins că individul ăsta e un impostor de cea mai joasă speță, totuși are tupeul și iresponsabilitatea crasă să afirme într-un document oficial, pe care-l semnează, că nu a „identificat hoția și înșelăciunea”.
Citind toate astea nu mai ai cuvinte. Ci doar silă. Profundă. Și nedisimulată lipsă de respect față de o asemenea „ autoritate locală.”
GATA! Am încheiat cu mizeria asta.

Rușinea protejării și complicității cu un înșelător mincinos e pe capul și-n răspunderea „primarului” Ludușului și a celor 15 consilieri locali. De care și-au bătut joc în cel mai crunt mod chiar în casa lor impostorul mitoman și asociatul lui Sandu Cătineanu – zis „Rîmătorul dintre brazi”(foto).

Sandu Cătineanu, zis: „Rimătorul dintre brazi”
Sandu Cătineanu, zis: „Rimătorul dintre brazi”

Vezi, în acest sens:

Aberant! Primarul Ludușului și 15 consilieri au aplaudat un impostor și i-au mulțumit că-și bate joc de ei.

Aberant! Primarul Ludușului și 15 consilieri au aplaudat un impostor și i-au mulțumit că-și bate joc de ei.

Sperăm ca de acum înainte să fie clar că în relația cu noi a te folosi de minciună, hoție, înșelăciune și impostură e o foarte proastă decizie. În acest sens reamintim că:

  1. Am reușit să realizăm cazul unic în care doi hoți au adus înapoi bunul furat; acesta fiind subiect de știre națională pe PRO TV  (https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/metoda-inedita-prin-care-doi-hoti-din-cluj-au-incercat-sa-si-ceara-iertare-dupa-ce-au-fost-prinsi.html)
  2. Pe impostorul mitoman l-am cinstit ca pe un român de toată isprava, invitându-l să conferențieze la cea de-a 73-aediție a prestigiosului și academicului nostru proiect „Berăria Culturală”Afișul „Berăriei Culturale”.Ediția 73-a. Invitat: altman iacob & „Fabrica de Lideri”, în calitatea în care s-a autopromovat ani de zile, de așa-zis „profesor la Cambridge, Sorbona și New York”. Afișul și înregistrarea conferinței sale, în timpul căreia am realizat dimensiunea imposturii, ne sunt martori ai bunei nostre voințe.
  3. Vezi: Minciunile lui Altman Iacob despre New York Times, Financial Times, Cambridge și
    New York

 

 

Vezi și:

 

Foiletonul celui mai șocant caz de impostură academică. Cazul Altman Iacob

Foiletonul celui mai șocant caz de impostură academică.Cazul Altman Iacob. EPISODUL 2.

Kusturica e zero! Cum a primit Altman titlul de Cetățean de onoare al Ludușului

Despre Autorul articolului:

Ion Novăcescu este specialist în comunicare și profiler politic. Are doctoratul în istorie (2010). Are o experiență de 24 de ani în presă. A publicat mai multe cărți: Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca. 2011; Linșajul mediatic în politica românească, Editura Adevărul, București, 2013. Este fondatorul proiectului cultural-comunitar „Berăria Culturală” (mai 2013), care a ajuns la cea de-a 75-a ediție. Este co-fondator al proiectului „Fabrica de Lideri”, destinat profilingului politic, antrenamentelor în comunicare și producției unor conferințe cu mari personalități ale neamului românesc.